QUÍ SOM

TEPES VENDRELL i TERECREA unim esforços per oferir als nostres clients la possibilitat de resoldre el projecte del seu jardí o terrassa de manera integral. Fem equip per respondre a una necessitat estètica i pràctica a l'hora de dissenyar els espais exteriors del nostre entorn.

Som un equip multidisciplinar: projectem, coordinem, assessorem i executem tota l'obra íntegrament.

DISSENYEM EXTERIORS: JARDINS, PATIS, TERRASSES, PORXOS, BALCONS...

nen i nena de terecrea i tepes vendrell
logo tepes vendrell

Productors de gespa natural i jardiners

logo terecrea

Disseny d'espais, disseny gràfic, web i fotografia

PROJECTE

Ens agrada fer equip amb els nostres clients. Voldrem conèixer-vos per tal de poder respondre als vostres desitjos estètics i pràctics, tenint sempre cura i respecte per l'entorn en el que treballarem.

Plantegem els projectes de forma integral i personalitzada: el reg, les plantes, la gespa, la fusta de tarimes, pèrgoles, tancaments, etc... la piscina, la il.luminació, la decoració, els tendals, etc.

Procurem els millors materials i marques de confiança, així com els millors col.laboradors. Els nostres dissenys estan pensats per a cada client en particular i, per tant, són únics i exclusius.

Projectem, coordinem, assessorem i executem tota l'obra.

Per a més informació, visiteu terecrea

projecte

ENJARDINAR

Dissenyem el vostre jardí en funció d'uns criteris estètics i pràctics que relacionen i respecten el vostre entorn i les vostres necessitats.

Segons les característiques climatològiques del vostre entorn (aigua, orientació, relleu i sòl) estudiarem una proposta adequada i sostenible pel vostre jardí o terrassa. Tindrem cura d'un reg ben programat, d'uns materials adients i del tipus de plantes adequades. Sols així garantim un jardí bonic i viu del que en podreu gaudir per molts anys.

A més, si el vostre estil de vida no us permet dedicar l'estona que li cal al vostre jardí, podem establir un programa anual de manteniment del que ens en cuidariem nosaltres.

enjardinament

GESPA

Som especialistes en gespa natural i grama fina (paspalum).

Les nostres gespes i grames responen perfectament als criteris de sostenibilitat dels nostres jardins ja que gràcies a un reg ben ajustat i a una eficient selecció de llavors en el cultiu, obtenim un producte amb una alta resistència a la calor i a la sequera i amb una perfecta adaptació al clima mediterrà.

El nostre sistema d'instal.lació amb tepes us permetrà gaudir-ne immediatament i en qualsevol època de l'any. És apta tant per a terrenys plans com per a relleus amb certa pendent o llocs de difícil accés.

La nostra gespa ofereix un color i aspecte uniformes. Us garantim un producte sa i resistent, amb una gran capacitat de regeneració i una alta resistència al trepig.

Per a més informació, visiteu

tepes vendrell

gespa

FUSTA

Estimem la fusta... Els nostres criteris a l'hora de treballar-la són els del respecte pel seu origen i la cura en la seva instal.lació. Sols un bon treball garanteix que els nostres clients en pogueu gaudir molt de temps.

PI: utilitzem pi sotmès a un procés de tractament d'autoclau que el fa apte per a resistir a l'exterior. És perfecte per tarimes, tancaments, pèrgoles i mobiliari. En alguns casos d'estructures grans, farem servir el pi laminat.

FUSTES TROPICALS: en funció d'una estètica determinada, treballarem amb IP, Teca, Iroko o Maçaranduba; fustes que, a part del seu excel.lent rendiment a l'exterior, aporten elegància al seu entorn.Exigim als nostres proveïdors la garantia d'una explotació certificada.

TARIMES, PÈRGOLES, JARDINERES, TANCAMENTS, MOBILIARI, PARAVENTS... Dissenys personalitzats, pensant en el lloc on aniran i en el client que en gaudirà.

fusta

DECORACIÓ

Els nostres serveis integrals inclouen també tots aquells elements accessoris que completaran el disseny del vostre jardí o terrassa: mobles, il.luminació, tendals, testos, jacuzzis, pintura mural, paviments, etc.

Treballem amb les millors marques de mobiliari, il.luminació i jardineria en general... és més, com a servei adicional, dissenyem aquells elements específics pel vostre jardí o terrassa "a mida" pel nostre client.

En els nostre projectes hi trobareu sempre aquell element dissenyat exclusivament pel vostre jardí.

decoracio

MANTENIMENTS

I després ?

Sempre que ho desitgeu, ens podreu consultar qualsevol dubte: el reg, les plantes, el manteniment de la fusta, la piscina. O si ho desitgeu, podem establir un programa anual de manteniment i nosaltres ens en cuidem.

JARDINERIA: podes, neteges, sega de la gespa, control de males herbes, adobs, productes fitosanitaris, escarificat i reposició de planta de temporada.

PISCINES: manteniment de piscines, jacuzzis i estanys.

FUSTA: la fusta, com a ésser viu que és, sofrirà els efectes climatològics i altres agents exteriors que l'aniran canviant amb el temps, rès que no sigui normal. Però caldrà tenir cura del seu aspecte exterior. Us podem assessorar de com l'heu de tractar i, si us resulta més còmode, us oferim un servei de manteniment: decapat, neteja i acabat amb olis protectors dels efectes nocius del sol i hidratants i, si cal, la solució a possibles desperfectes.

manteniments

MURALS

Més enllà de la jardineria, proposem noves fórmules per decorar el vostre jardí o terrassa: creem solucions molt decoratives per resoldre espais buits o amb absència de vegetació o, simplement, per obtenir aquell detall que aportarà originalitat i personalitat al vostre jardí o terrassa.

Els nostres dissenys són exclusius per cada client.

MURALS: pintats a ma, completament artesanals: sobre murs, tarimes de fusta, portes, porxos, etc. Utilitzem laques resistents a la intempèrie sobre una base neta i sanejada.

VINILS: pensats per aquells indrets on no sigui possible l'aplicació de laques. Treballem amb vinils de tall perfectament resistents a la intempèrie.

murals

DEMANA'NS UN PROJECTE

projecte i execucio

PROJECTE i EXECUCIÓ

 

Vindrem a casa vostra per conèixer-vos, pendrem mides i farem fotos. Ens expliqueu el que voleu i uns dies més tard, us presentarem la nostra proposta sense compromís, la qual inclourà:

 • PRESENTACIÓ DEL PROJECTE amb dibuixos de planta, alçats i simul.lacions
 • MEMÒRIA de materials i plantes
 • PRESSUPOST de materials, plantes i execució

Si tot va bé i el projecte és del vostre gust, ens posarem d'acord amb les dates d'execució.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon o bé per correu electrònic.

projecte on line

PROJECTE ON-LINE

 

Envieu-nos un correu amb una petita descripció, croquis i mides del vostre espai i una explicació del que voleu. És important que ens envieu també unes fotos des de diferents angles (no us oblideu de fer una foto des de la sortida al pati, terrassa, jardí o balcó). L'execució de l'obra anirà pel vostre compte. Aquesta opció inclou:

 • PROJECTE amb dibuixos de planta, alçats i simul.lacions
 • MEMÒRIA de materials i plantes

Segons les dimensions i la complexitat del vostre projecte, els preus seran els següents (*):

 • ESPAI fins a 15 m2: 80 €
 • ESPAI fins a 30 m2: 130 €
 • ESPAI fins a 100 m2: 260 €
 • ESPAIS MÉS GRANS, projectes de REG i d'IL.LUMINACIÓ, consulteu-nos-ho.

(*) Tepes Vendrell pot modificar aquests preus.

col.laboracio amb professionals

PER PROFESSIONALS

 

Aquesta opció la dediquem als professionals de l'arquitectura, l'interiorisme, la construcció, agències immobiliàries i d'altres professionals a qui puguin interessar els nostres serveis. Us oferim de treballar conjuntament en:

 • EL PROJECTE
 • L'EXECUCIÓ
 • ASSESSORAMENT
 • PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i en parlem.

PORTAFOLI

CONTACTE

tepes vendrell, slu / terecrea

 

joan 658 796 676

montse 654 359 879

43700 el vendrell (tarragona)

 

escriviu-nos

Oops... Alguna cosa no ha anat bé...

Gràcies, el vostre missatge ha estat enviat correctament.